Въведение/ Introduction
"А шкембето люто, горещо ми е най-любимото нещо, сутрин и вечер шкембенце яж, засища, дава кураж ... "/ "And the tripe soup spicy, hot it's my favourite thing, eat tripe soup for breakfast and for dinner, it fills, it gives courage ..."
Материали/ Materials
Шкембе/ Tripe
Масло/ Butter
Мляко/ Milk
Червен пипер/ Paprika powder
Оцет/ Vinegar
Чесън/ Garlic
Приготвяне/ Procedure
1. Сварете шкембето във вода/ Boil the tripe in water
2. Запържете червения пипер в масло/ Fry the paprika in the butter
3. Прибавете млякото към маслото/ Pour the milk to the butter
4. Прибавете шкембето, заедно с водата във врящото мляко и ... това е!/ Add the tripe together with the water to the boiling milk and ... that's it!
5. Подправя се с оцет с нарязан на ситно чесън и лют пипер./ Spice it with vinegar containing chopped garlic and hot pepper.
Резултати/ Results
5.2.11
Дискусия/ Discussion
Колкото повече чесън, толкова по-добре./ The more the garlic, the better.
Bon appetit!
No comments:
Post a Comment