Friday, October 29, 2010

Mac&Cheese

Макарони със сирене/ Macaroni and cheese

Въведение/ Introduction

Имах няколко сиренца мухлясващи в хладилника и в шкафа .../ I had some cheese getting mold in the fridge and in the cupboard ...

Материали/ Materials

Макарони/ Macaroni
Сирене/ Cheese
Масло/ Butter
Чесън/ Garlic
Мляко/ Milk
Яйца/ Eggs
Горчица/ Mustard
Сол, пипер, магданоз, копър/ Salt, pepper, parsley, dill

Приготвяне/ Procedure

1. Сварете макароните/ Boil he macaroni
2. Запържете чесън и копър, и след това и макароните в масло/ Fry garlic and dill and afterwards the macaroni in butter
3. Смесете млякото, яйцата и сиренето и добавете подправките/ Mix the milk, the eggs and the cheese together and add the spices
4. Смесете макароните с млечно-сиренената-яйчна смес/ Mix the macaroni with the milk-cheese-eggs mixture
5. Печете докато се оплътни/ Bake until the it gets tick

Резултати/ Results



Обсъждане/ Discussion

Абе трябва си някое старо, отлежало сирене, от което да ти изтръпват зъбките, иначе е леко безвкусно ... Следващия път! / Well, an old, mature cheese, that gives you a tingling sensation in the theeth is highly recomended, otherwise is a bit tasteless ... Next time!

Bon Appétit!

Литература/ References
Баба знае и 2 и 200 ... и аз толкоз/ Grandmother knows 2 and 200 ... so do I


No comments: